«Педагогіка вищої освіти» зі спеціальності 011 «Освітні, педагогічні науки»

 

«Педагогіка вищої освіти» зі спеціальності 011 «Освітні, педагогічні науки»

Шановні абітурієнти, запрошуємо Вас вступити на нову магістерську освітньо-професійну програму Каразінського університету «Педагогіка вищої освіти» зі спеціальності 011 «Освітні, педагогічні науки» .
Термін навчання складає 1 рік 4 місяці.
Вартість навчання складає: денна форма – 19,800 грн. на рік; Заочна / дистанційна 16,700 грн. на рік.
Наша освітньо-професійна програма направлена на впровадження в освітній процес інноваційних та цифрових технології навчання з урахуванням найкращих європейських практик підготовки викладачів закладів вищої освіти
Обравши нашу програму, Ви зможете відчути такі її переваги: практико-орієнтованість її освітніх компонентів, застосування сучасних активних та інтерактивних методів навчання, розвиток власної цифрової культури й менеджерських компетентностей та відчути потужний науковий потенціал Каразінського університету на шляху свого навчання.
Одним з основних аспектів нашої програми є поєднання сучасних технологій і методик навчання, застосування набутих знань у вирішенні реальних педагогічних ситуаціях  та психолого-педагогічного супроводу освітнього процесу.
Магістрантам надається широкий спектр можливостей щодо Міжнародної академічної мобільності у провідних університетах Європи.
Ліцензійний обсяг нашої програми: 10 студентів денної форма навчання та 10 студентів заочної форми навчання.  Поспішай вступити на унікальну програму та стати справжнім експертом у сфері вищої освіти! Реєструйтесь на вступ до освітньо-професійної "Педагогіка вищої освіти" вже сьогодні та відкрийте нові горизонти у своєму професійному житті!
Більш детальна інформація за посиланнями та номером телефону:
https://psychology.karazin.ua/abituriemtu.html
vstup.psychology@karazin.ua
http://start.karazin.ua/
http://start.karazin.ua/programs
+380663739409
Чекаємо на Вас у нашій дружній сім’ї Каразінського університету!

ПРОГРАМА фахового екзамену «Педагогіка» (письмово) для вступників на навчання за спеціальністю 011 – Освітні, педагогічні науки (другий (магістерський) рівеньвищої освіти )

 

Ми у соцмережах

English version