Подальші інструкції щодо подання на перевірку текстів кваліфікаційних робіт студентів першого (бакалаврського) рівня освіти щодо наявності запозичень з інших джерел

 

 

 

Подальші інструкції щодо подання на перевірку текстів кваліфікаційних робіт студентів першого (бакалаврського) рівня освіти щодо наявності запозичень з інших джерел

Якщо перевірку пройдено (про це повідомлять кафедри найближчими годинами), необхідно підготувати пакет документів (паперових), який має бути наданий на кафедру до 16-00, 05.06.2023:
- РОЗДРУКОВАНА ТА ПЕРЕПЛЕТЕНА кваліфікаційна робота: повний варіант з додатками.
До роздрукованої та переплетеної роботи додаються:
- Заява на перевірку (додаток 1) – роздрукована та особисто підписана (тобто, паперовий варіант тієї, скан-копія якої надсилалася Вами разом з роботою для перевірки) (2 шт).
- Протокол перевірки – заповнений та підписаний Севост`яновим П.О. протокол з результатами перевірки, який надіслала кафедра. Його слід просто роздрукувати (2 шт).
- Висновок (додаток 3) – заповнюється все, окрім відмітки у безпосередньому висновку, та підписів (прізвища керівника та завідувача кафедри вписуються) (2 шт).
Завдання – роздруковане та особисто заповнене. Там, де має заповнювати керівник (кількість балів і підпис), лишаємо порожнім. Підпис студента є обов’язковим.
Подання – роздруковане та особисто заповнене. Заповнюється: прізвище та ініціали завідувача кафедри, прізвище та ініціали інспектора, тема роботи, власні прізвище та ініціали. Результати роботи та висновок керівника також вносяться студентом, але вони мають братися в керівника – їх можна вносити як в електронній версії до друку, так і після нього власноруч; але це має бути обов’язково саме та інформація, яку надасть керівник. Місця для підписів лишаємо порожніми.
Рецензія. Роздруковується та заповнюється власноруч. Керівник має надати інформацію щодо рецензента, - саме його слід вписувати в рецензію. Також студент сам відмічає необхідні пункти рецензії у відповідності до вказівок керівника. Додаткові дані, зауваження та загальний висновок – те ж саме. Місце для підпису лишаємо порожнім.
- Записана на електронний носій версія кваліфікаційної роботи, ідентична до тієї, що надавалася на перевірку (CD, DVD / r, rw). Можливий варіант на флеш-накопичувачі, але майте на увазі, що роботи передаються в архів, отже, носії студентові не повертаються.
АДРЕСА ДОСТАВКИ: Факультет психологіі, ауд. 6-59, Майдан Свободи 4, ХНУ імені В.Н. Каразіна, Харків, Украіна 61022. Телефон для кур’єрської служби: 0663739409.
ДОСТАВКА СПЛАЧУЄТЬСЯ ВІДПРАВНИКОМ!!!!!

Тим, кому повідомлять про необхідність повторної перевірки роботи, матимуть надіслати виправлений варіант до 16-00, 30.05.2023.

Ми у соцмережах

English version